JOOOP en de overheid, versterkt en verbindt!
JOOOP en de overheid, versterkt en verbindt!

Samen de kans op een duurzame baan vergroten

De overheid heeft het al een tijdje in de gaten; er is nog steeds een grote groep mensen die tussen wal en schip valt als het gaat om een duurzame plek op de arbeidsmarkt. JOOOP deelt deze visie en komt met de oplossing!
We ondersteunen projecten vanuit gemeentes & overheid om werklozen, drop-outs of op een andere manier kwetsbaar geraakte mensen te begeleiden naar een baan.

Gelukkig bemerken we bij veel gemeentes in Friesland(en daarbuiten) dat er steeds meer aandacht ontstaat voor de groep kwetsbare werknemers. Een goed initiatief!

Samen bundelen we graag onze krachten om tot een succes te komen. Door het inzetten van ons netwerk, onze jobcoaches en door op zoek te gaan naar gerichte plekken waar onze werknemers opgeleid worden door een leermeester proberen we het gat te dichten. Gemeente en overheid staan daarbij naast ons, wat zorgt voor een mooi resultaat.

Ben je werkzaam binnen de overheid en ben je benieuwd wat wij je eventueel kunnen bieden? Laat van je horen!

Om je een beeld te geven hoe dat er in de praktijk uitziet hebben we hieronder enkele korte cases omschreven waarbij gemeentes en overheid succesvol de dienstverlening van JOOOP hebben mogen ervaren!