Samen op weg naar een inclusieve arbeidsmarkt!
Samen op weg naar een inclusieve arbeidsmarkt

Wat biedt JOOOP?

JOOOP werkt met kwetsbare mensen op de arbeidsmarkt; onze missie is om deze doelgroep te begeleiden naar een passende baan. Dat doen we door het inzetten van voorschakel trajecten zodat de werknemer weer ritme en zelfvertrouwen krijgt als wel het inzetten van life -en jobcoaches. Stroomt een werknemer uiteindelijk door naar een reguliere baan zonder jobcoaching? Dan is onze missie geslaagd maar stopt onze dienstverlening niet. We blijven als vangnet altijd op de achtergrond aanwezig. Een veilig gevoel, zowel voor de werknemer als de werkgever.

JOOOP heeft verschillende samenwerkingen met overheid, onderwijs en ondernemers waarmee we een eigen werken & leren traject hebben ontwikkeld. En niet onverdienstelijk!

De samenwerking tussen JOOOP, Jobz-on en Vonk!, tevens de initiatiefnemers van JOOOP, zorgt voor een provincie breed netwerk. Handig, want voor elke fase van een werknemer kunnen we faciliteren in een juiste baan. Met begeleiding of zonder.
We leveren maatwerk, want binnen dit werkveld is flexibiliteit essentieel. Onze diensten die we bieden omvatten participatiebanen, leerwegtrajecten, job -en lifecoaching van werknemers, desgewenst het overnemen van de verloning en het uitvoeren van grotere arbeidsprojecten. Zoek je wat anders en denk je dat we je daar ook bij kunnen helpen? We horen het graag van je!

Wij werken onder andere samen met: