Wij zorgen voor een baan die bij je past!
Al onze vacatures
Wij zorgen voor een baan die bij je past!
Al onze vacatures

Een passende baan onmogelijk? Niet voor JOOOP!

JOOOP is er voor iedereen die, door wat voor reden dan ook, een kwetsbare positie heeft op de arbeidsmarkt. Die kwetsbare positie kan iedereen overkomen.
Denk hierbij aan (langdurige) ziekte, pech in je leven, schulden of een verslaving.
Zit je in je huidige baan niet op de juiste plek of lukt het je niet om je baan vast te houden? Wij helpen je graag!

Kom je uit het voortgezet (speciaal) onderwijs of het praktijkonderwijs en heb je hulp nodig bij het vinden of behouden van een baan? Dan zijn wij er voor je! Wij helpen, coachen en begeleiden je naar een voor jou passende functie binnen de gehele provincie Friesland. Benieuwd naar hoe we werken én wat jij daaraan kunt hebben? Hieronder vind je de 3 pijlers van JOOOP.

Jobcoaching

Het kan soms lastig zijn een passende baan te vinden of te behouden. Misschien heb je weinig werkervaring of heb je moeite met de regels en structuur binnen het bedrijf waar je werkt. Wat het ook moeilijk maakt, de jobcoaches van JOOOP helpen jou vooruit. Samen kijken jullie naar wat voor jou haalbaar is, wat er wellicht moet veranderen en hoe jij optimaal tot bloei kunt komen in je (nieuwe) functie. Onze jobcoaches hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van kwetsbare werknemers naar werkgeluk. Want daar heeft iedereen, en jij dus ook, recht op!

Werken & Leren

Heb je geen geschikte vooropleiding maar wil je wel graag verder leren? Dan is het Werken & Leren traject van JOOOP wat voor jou! Samen met de aangesloten bedrijven uit heel Friesland bieden we je een werk & leer plek aan. Geld verdienen en tegelijkertijd je diploma halen, dat klinkt goed toch? Ook tijdens de Werken & Leren trajecten ontvang je begeleiding van een jobcoach van JOOOP om zo met plezier aan je toekomst te blijven werken!

Aan het werk!

Heb je deelgenomen aan (verschillende) schakel -en voortrajecten van JOOOP en gaat het werken je inmiddels goed af? Ook dan blijft JOOOP naast je staan, vanuit de kwetsbare doelgroep begeleiden we ook veel JOOOP-ies naar een reguliere baan. Geen zorg, we laten je daarna echt niet vallen. Je hebt altijd de mogelijkheid om terug te vallen op de expertise en begeleiding van de JOOOP coaches; ook binnen een reguliere baan!

Wanneer je graag samen met ons wilt gaan werken aan werk; dan plannen we graag een intake met jou en één van onze jobcoaches in!

Daarnaast ben je misschien al benieuwd naar onze openstaande vacatures?